viagra novelty bottle
Početna / Featured / Utisci sa učešća na Danima ženskog poduzetništva

Utisci sa učešća na Danima ženskog poduzetništva

I ove godine, u periodu 14.05.-16.05.2015. na Trgu Alije Izetbegovića, Sarajevo, održani su “Dani ženskog poduzetništva”, u organizaciji Asocijacije BH poduzetnica ONE.
Uz poduzetnice iz BiH, na Sajmu su učestvovale i poduzetnice iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova, Hrvatske i Slovenije.

Mi smo imali zadovoljstvo da se u okviru istog promotivnog štanda “družimo” sa veselim i zabavnim predstavnicama Metaphysike, koje su prvi dan uljepšale modnim performansom “Ti u zemlji čuda”.
Družili smo se i sa vrijednim polaznicama Nahle koje pohađaju obuku iz Cateringa, koje su interesantnim i maštovitim slasticama mamile posjetioce.
Mi smo predstavili isključivo online edukaciju, darovali zainteresovane posjetiocie sa 20-tak priručnika koji se odnose na obuku za Administrativno-finansijskog asistenta i – organizovali nagradnu igru.
Nagrada je besplatna edukacija po izboru, a u narednih 15-tak dana će biti izvučeno ime sretnog dobitnika. U nagradnoj igri učestvuju svi koji su popunili kupon na Sajmu zapošljavanja u Zenici (22. april) i Danima ženskog poduzetništva.

U nastavku pogledajte mini galeriju forografija

 

O autoru - Sanela

Sanela
Diplomirani ekonomista sa zvanjem certificiranog računovođe i ovlaštenog revizora. Redovan predavač na edukacijama Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora, po programu Saveza računovođa, revizora i finansijskih djelatnika FBiH. Predavala i bila trener na projektima: SEED BiH – Finansijska analiza maloprodajnih objekata KLAS doo Sarajevo, UNDP BiH – Program SUTRA II, BH Telecom, Direkcija Zenica – Uvođenje sistema PDV-a, SERDA i LESPnet – Trening „Uspješno vođenje finansija preduzeća“, LESPnet – Benchmarking advisor, GIZ Sarajevo – Obuka za administrativno-finansijskog asistenta u okviru Projekta podrška obrazovanju odraslih; Član Udruženja poslovnih savjetnika LESPnet BiH;

Šta vi mislite?

Vaša email adresa neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>