viagra novelty bottle
Početna / Featured / Učestvovali smo na Sajmu obrazovanja i zapošljavanja – GLEDAJ OD ČEGA ĆEŠ ŽIVJETI
startbih_2014111416030934_big

Učestvovali smo na Sajmu obrazovanja i zapošljavanja – GLEDAJ OD ČEGA ĆEŠ ŽIVJETI

21. novembra je održan Sajam obrazovanja i zapošljavanja – Gledaj od čega ćeš živjeti na kojem smo učestvovali u prezentacijskom i izložbenom dijelu.
Predstavili smo online edukacije koje trenutno pružamo: Osnove računovodstva, Napredno računovodstvo, Vođenje poslovnih knjiga za samostalne poduzetnike, Obuka za administrativno – finansijskog asistenta i Instruktivna nastava iz Mikroekonomije. U fazi smo prelaska na novi, bolji i efikasniji sistem online edukacije što bi trebalo biti operativno do kraja decembra, kada ćemo ponuditi još dvije edukacije: Finansijsko izvještavanje i Finansijski menadžment.
Na Sajmu je učestvovalo blizu stotinu izlagača – preduzeća, institucija, međunarodnih projekata i posrednika u zapošljavanju, sa konkretnim programima. Napominjemo da je Sajam organizovan pod pokroviteljstvom Kancelarije Specijalnog predstavnika EU i Ambasade Norveške u Bosni i Hercegovini.
Učesnicima je omogućeno da nauče prepoznati i razviti sopstvene talente, da istraže već dostupne mogućnosti i počnu uspostavljati mreže koje im mogu biti od koristi u budućnosti.
U nastavku pogledajte mini galeriju sa Sajma.

 

O autoru - Sanela

Sanela
Diplomirani ekonomista sa zvanjem certificiranog računovođe i ovlaštenog revizora. Redovan predavač na edukacijama Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora, po programu Saveza računovođa, revizora i finansijskih djelatnika FBiH. Predavala i bila trener na projektima: SEED BiH – Finansijska analiza maloprodajnih objekata KLAS doo Sarajevo, UNDP BiH – Program SUTRA II, BH Telecom, Direkcija Zenica – Uvođenje sistema PDV-a, SERDA i LESPnet – Trening „Uspješno vođenje finansija preduzeća“, LESPnet – Benchmarking advisor, GIZ Sarajevo – Obuka za administrativno-finansijskog asistenta u okviru Projekta podrška obrazovanju odraslih; Član Udruženja poslovnih savjetnika LESPnet BiH;

Šta vi mislite?

Vaša email adresa neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

*