nude bart fucking
Početna / Blog / Poklanjamo vam E-KNJIGU “Ured bez papira – BENEFITI”!
Ured bez papira - benefiti

Poklanjamo vam E-KNJIGU “Ured bez papira – BENEFITI”!

Prije nego što se počne razmišljati o konceptu poslovanja “Ured bez papira”, neophodno je da svaki poduzetnik dobije precizne i detaljne odgovore na dva pitanja:

1. Koliko će me to zadovoljstvo minimalno koštati po pitanju inicijalnog ulaganja?
2. Kolike su uštede i prednosti ukoliko se odlučim na ovakav vid poslovanja i organizacije ureda?

Detaljne odgovore na ova pitanja možete pronaći u novoj e-knjizi “Ured bez papira – BENEFITI“, koju smo za vas pripremili potpuno besplatno. Dovoljno je da se prijavite na našu mailing listu, ili ako ste to već ranije učinili, otvorite inbox i kliknite na “download” link koji se nalazi u mail-u koju smo vam poslali.

Napominjemo vas da posebno vodimo računa o privatnosti vaših podataka, tako da ćemo e-mail adresu koristiti isključivo za slanje edukativnih i informativnih članaka, kao i besplatnih e-knjiga koje ćemo Vam poklanjati i u narednom periodu.

Nadamo se da ćete u ovoj e-knjizi pronaći sve odgovore koji su vam do sada nedostajali. :)

O autoru - Sanela

Sanela
Diplomirani ekonomista sa zvanjem certificiranog računovođe i ovlaštenog revizora. Redovan predavač na edukacijama Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora, po programu Saveza računovođa, revizora i finansijskih djelatnika FBiH. Predavala i bila trener na projektima: SEED BiH – Finansijska analiza maloprodajnih objekata KLAS doo Sarajevo, UNDP BiH – Program SUTRA II, BH Telecom, Direkcija Zenica – Uvođenje sistema PDV-a, SERDA i LESPnet – Trening „Uspješno vođenje finansija preduzeća“, LESPnet – Benchmarking advisor, GIZ Sarajevo – Obuka za administrativno-finansijskog asistenta u okviru Projekta podrška obrazovanju odraslih; Član Udruženja poslovnih savjetnika LESPnet BiH;

Jedan komentar

Šta vi mislite?

Vaša email adresa neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>