nude bart fucking
Početna / Blog / Poklanjamo vam E-KNJIGU “Šta vam je sve potrebno za URED BEZ PAPIRA?”
Ured bez papira

Poklanjamo vam E-KNJIGU “Šta vam je sve potrebno za URED BEZ PAPIRA?”

Zamislite da je dan počeo kompliciranim promjenama u zakonodavstvu. Zbog toga su zaposlenici uskraćeni za određeno redovno vrijeme u kom obavljaju svoje poslove, i pri tome se trude maksimalno ubrzati sve radne procese da bi stigli odgovoriti zahtjevima klijenata. U sred cijele ove gužve fax prestaje funkcionirati, događaju se problemi tehničke prirode i jedan od vaših glavnih računara prestaje raditi.
Cijeli dan se pretvara u jedan veliki haos u kojem se i najorganizovaniji osobenjaci teško snalaze. Ljuti smo što nemam rezervne fax rolne, ljuti smo što nemamo zamjenski uređaj, ljuti smo što nemamo rezervni računar i generalno možemo zaključi da je ovo momenat kada shvatamo koliko je kompletna usluga koju pružamo ovisna o (naizgled) tako malim i besmislenim stvarima.
Ali, mogli smo sve raditi na lakši, jednostavniji, brži i efikasniji način.

Kako? Znate li koliko zaista imate troškova u vašem poslovanju? Koliko je vaše poslovanje ovisno o ispravno projiciranim situacijama?

Odgovore na ova i slična pitanja možete pronaći u novoj e-knjizi “Šta nam je sve potrebno za URED BEZ PAPIRA?“, koju smo za vas pripremili potpuno besplatno. Dovoljno je da se prijavite na našu mailing listu, ili ako ste to već ranije učinili, otvorite inbox i kliknite na “download” link koji se nalazi u mail-u koju smo vam poslali.

Napominjemo vas da posebno vodimo računa o privatnosti vaših podataka, tako da ćemo e-mail adresu koristiti isključivo za slanje edukativnih i informativnih članaka, kao i besplatnih e-knjiga koje ćemo Vam poklanjati i u narednom periodu.

Nadamo se da ćete u ovoj e-knjizi pronaći sve odgovore koji su vam do sada nedostajali. :)

 

O autoru - Sanela

Sanela
Diplomirani ekonomista sa zvanjem certificiranog računovođe i ovlaštenog revizora. Redovan predavač na edukacijama Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora, po programu Saveza računovođa, revizora i finansijskih djelatnika FBiH. Predavala i bila trener na projektima: SEED BiH – Finansijska analiza maloprodajnih objekata KLAS doo Sarajevo, UNDP BiH – Program SUTRA II, BH Telecom, Direkcija Zenica – Uvođenje sistema PDV-a, SERDA i LESPnet – Trening „Uspješno vođenje finansija preduzeća“, LESPnet – Benchmarking advisor, GIZ Sarajevo – Obuka za administrativno-finansijskog asistenta u okviru Projekta podrška obrazovanju odraslih; Član Udruženja poslovnih savjetnika LESPnet BiH;

Šta vi mislite?

Vaša email adresa neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>