nude bart fucking
Početna / Blog / Poklanjamo vam E-KNJIGU “Sezonski rad u turizmu”
www.chronoszenica.com
www.chronoszenica.com

Poklanjamo vam E-KNJIGU “Sezonski rad u turizmu”

Ljeto je period kada se registruju različiti oblici sezonske djelatnosti.
One su vezane isključivo za samostalne poduzetnike, odnosno, registovanje sezonskog obavljanja djelatnosti nije moguće raditi kao pravno lice (npr. d.o.o.).
Šta se sve može sezonski registrovati i raditi?
U situaciji u kojoj se nalazi dobar dio populacije BiH ljeto je period kada se nastoje „začepiti“ određene finansijske „rupe“ i zaraditi. Pitanje je – kako i koja djelatnost, kao i pod kojim uslovima?

Odgovore na ova i slična pitanja možete pronaći u novoj e-knjizi “Sezonski rad u turizmu“, koju smo za vas pripremili potpuno besplatno. Dovoljno je da se prijavite na našu mailing listu, ili ako ste to već ranije učinili, otvorite inbox i kliknite na “download” link koji se nalazi u mail-u koju smo vam poslali.
Napominjemo vas da posebno vodimo računa o privatnosti vaših podataka, tako da ćemo e-mail adresu koristiti isključivo za slanje edukativnih i informativnih članaka, kao i besplatnih e-knjiga koje ćemo Vam poklanjati i u narednom periodu.

Nadamo se da ćete u ovoj e-knjizi pronaći sve odgovore koji su vam do sada nedostajali. :)

O autoru - Sanela

Sanela
Diplomirani ekonomista sa zvanjem certificiranog računovođe i ovlaštenog revizora. Redovan predavač na edukacijama Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora, po programu Saveza računovođa, revizora i finansijskih djelatnika FBiH. Predavala i bila trener na projektima: SEED BiH – Finansijska analiza maloprodajnih objekata KLAS doo Sarajevo, UNDP BiH – Program SUTRA II, BH Telecom, Direkcija Zenica – Uvođenje sistema PDV-a, SERDA i LESPnet – Trening „Uspješno vođenje finansija preduzeća“, LESPnet – Benchmarking advisor, GIZ Sarajevo – Obuka za administrativno-finansijskog asistenta u okviru Projekta podrška obrazovanju odraslih; Član Udruženja poslovnih savjetnika LESPnet BiH;

Šta vi mislite?

Vaša email adresa neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>