Početna / Featured / Učestvovali smo na Sajmu zapošljavanja
IMG_6609

Učestvovali smo na Sajmu zapošljavanja

Javna ustanova “Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona” je 24. aprila u Gradskoj areni u Zenici organizovala 4. Sajam zapošljavanja. Na Sajmu oko 1.300 radnih mjesta ponudilo je 75 poslodavaca. Već drugu godinu učestvujemo na Sajmu zapošljavanja i znače nam mnogo informacije koje dobijamo od nezaposlenih, odnosno, potencijalnih zaposlenika.

Ove godine na Sajmu zapošljavanja je predstavljeno šest kompanija i ponuđeno oko 470 radnih mjesta. Prošle godine je predstavljeno deset firmi, ali s obzirom da su vidjeli da je odziv nezaposlenih osoba veliki, one su odlučile ove godine da se same predstavljaju.

Sajam je prilika za nezaposlene da “osjete” potrebe poslodavaca, ali i za poslodavce da se bolje upoznaju sa strukturom osoba koje traže zaposlenje.

U nastavku nekoliko fotografija sa ovogodišnjeg Sajma.

O autoru - Sanela

Sanela
Diplomirani ekonomista sa zvanjem certificiranog računovođe i ovlaštenog revizora; Redovan predavač na edukacijama Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora, po programu Saveza računovođa, revizora i finansijskih djelatnika FBiH; Predavala i bila trener na projektima: SEED BiH – Finansijska analiza maloprodajnih objekata KLAS doo Sarajevo, UNDP BiH – Program SUTRA II, BH Telecom, Direkcija Zenica – Uvođenje sistema PDV-a, SERDA i LESPnet – Trening „Uspješno vođenje finansija preduzeća“, LESPnet – Benchmarking advisor, GIZ Sarajevo – Obuka za administrativno-finansijskog asistenta u okviru Projekta podrška obrazovanju odraslih; Član Udruženja poslovnih savjetnika LESPnet BiH;

Šta vi mislite?

Vaša email adresa neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>