Poboljšanja u Billans-u

billansSa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da su u Billans-u uvedena nova poboljšanja i funkcije. Konstantno radimo na unaprjeđenju aplikacije, uvodimo nove usluge i radimo ka olakšanju korisnika da lakše, efikasnije se služe funkcionalnostima u programu i dođu do željene sigurnosti.

Neka od bitnijih poboljšanja su internet bankarstvo HALCOM koje svim korisnicima Billans-a omogućava elektronsko plaćanje i uvoz izvoda u aplikaciju. HALCOM je sada stepenica više u napretku funkcionisanja Billans-a jer Billans ima već prilagođeno internet bankarstvo Raiffeisen i UniCredit.

Na segmentu plata su istaknute inovacije u polju drugih ličnih primanja. Obračun, knjiženje i obrasci za druga lična primanja su sada optimizovani i pri tome je omogućeno evidentiranje svake vrste primanja ponaosob sa pripadajućim dokumentima.

Također, za sve agencije koje vode predstavništva i koja rade po obračunu za predstavništva, Billans je olakšao načine obračuna za predstavništva. Obračun je prilagođen sa pripadajućim postavkama obračuna, knjiženjem i dokumentima obračuna.

Billans je informaciono rješenje koje radi i ulaže puno na inovativnosti i modernizaciji programa uz nastojanje implementiranja svih zakonskih izmjena i potrebnih modula. Modul kompenzacije su sada dio Billans-ove aplikacije koje na jednostavan način omogućavaju svođenje računa od različitih korisnika. Modul kompenzacije se nalaze na segmentu otvorene stavke gdje je evidentirana i ročnost podataka. Ročnost podataka je također, dio poboljšanja koja omogućava korisnicima praćenje ročne strukture obaveza i plaćanja.

Aplikacija je dosta usmjerena i na robno poslovanje gdje se veliki značaj pridaje i poboljšanjima na zalihama, koje se svakodnevno optimizuju. Opcija masovno izdavanje je olakšica koja je skratila posao mnogim korisnicima Billans aplikacije. Masovno izdavanje omogućava jednim klikom izdavanje sa zaliha svih neizdanih zaliha. Ovaj novitet se ukomponuje sa postojećim funkcijama masovnog izdavanja računa koji zaokružuje jedan cjelokupni krug za uposlenika na polju zaliha.

apps.billans.ba-reklama na prijavnoj strani

Samo za korisnike kojima je bitno da se njihova reklama nađe na mjestu koje svakodnevno posjećuje vise od 5.000 korisnika sa platežnom moći Billans je uveo opciju reklamiranja na samoj aplikaciji. Opcijom reklamiranja je pružena mogućnost korisnicima Billans-a da prikažu na pravom mjestu svoje proizvode i usluge. Poboljšanja i inovacije izlaze svakom novom verzijom i predstavljeni su svim korisnicima na uvid.

Za korisnike kojima su izvještaji bitni u svakom trenutku, razvili smo i android aplikaciju. Istu mogu koristiti svi korisnici za pregled svih robno-materijalnih i finansijskih izvještaja, kao i offline korisnici-firme kojima knjigovodstvene agencije vode poslovanje u Billans-u.

billans android

Na polju poboljšanja radi tim koji je sačinjen od implementatora, projektanata, konsultanata, programera, korisnika iz prakse, stručnog tima za savjetovanje iz konsultantskih kuća. Tim sačinjen od raznih profila se trudi da svakom novom verzijom uvede osvježenja u program i uvede niz prednosti i funkcionalnosti jedinstvenih za Billans koji će ga izdvojiti kao prepoznatljivo rješenje na tržištu.

Vaš Billans Team

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply