Računovodstvo je kreativan posao

Obojite svoje računovodstvo vedrim bojama – dozvolite nam da budemo kreativni za Vas.

Da, i računovodstvo može biti kreativan posao – dokaz je CHRONOS.

Dugo godina se bave knjigovodstvom i računovodstvom. To im je baza, iz koje prave duže ili kraće izlete u reviziju, edukaciju, konsalting, savjetovanje i sl.
U poslu koji rade i kontaktima sa poslovnim ljudima, nastoje pružiti kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu. Prije svega nastoje biti kreativni, koliko je to moguće danas biti u moru nerealnih zahtijeva od strane države, prvenstveno.
CHRONOS je društvo registrovano u avgustu 2003., sa istorijom poslovanja još od 1997. godine. Cilj osnivanja je bio da se malim i srednjim preduzećima, samostalnim privrednicima i udruženjima građana pruži kvalitetna usluga ustrojavanja, organizovanja i vođenja knjigovodstva i računovodstva.
CHRONOS se danas bavi i poslovnim savjetovanjem u dijelu pribavljanja financijskih sredstava, dinamike usmjeravanja financijskih i drugih sredstava društva, unutrašnje organizacije preduzeća, obezbjeđivanje potrebnih dozvola za rad za otpočinjanje obavljanja djelatnosti, savjetovanje i asistiranje prilikom odabira i zapošljavanja radnika u smislu broja i kvalifikacione strukture i drugim srodnim poslovnim uslugama.
Nije jednostavno baviti se ovim poslom u okruženju koje ga ne cijeni dovoljno i u kojem djeluje veliki broj registrovanih i neregistrovanih kolega. Njihov moto jeste da budu drugačiji od ostalih, a to postižu na sljedeći način:
• Ne zadržavaju se samo na knjigovodstvu i računovodstvu, idu dalje;
• Nastoje od računovodstva napraviti ikoristiv alat vlasnicima i menadžerima za upravljanje;
• Redovno prate zbivanja u domaćem poslovnom svijetu, ali i ona što nam dolaze uglavnom sa zapada;
• Među prvima u Bosni i Hercegovini imaju certifikat za pružanje benchmarking usluga za mala i srednja preduzeća;
• Učestvuju u projektu „Vaučer shema treninga i savjetovanja za poslovne subjekte“, u organizaciji REDAH-a;
• Organizuju pojedinačne i grupne edukacije iz oblasti knjigovodstva, računovodstva, pokretanja i vođenja biznisa;
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply