Početna / Edukacija / Drugi ciklus obuke abc KNJIGOVODSTVO u Zenici

Drugi ciklus obuke abc KNJIGOVODSTVO u Zenici

Drugi ciklus obuke

Kao što znate, u periodu februar – april organizovali smo i uspješno završili našu prvu obuku iz osnova knjigovodstva i računovodstva.

Cilj je bio usvajanje i shvatanje osnovnih pravila računovodstva, na osnovnim, jednostavnim i shvatljivim primjerima.

10.maja je počeo još jedan proljetni ciklus abc KNJIGOVODSTVO, koji bi trebao da se završi do kraja juna.

Ista obuka je pokrenuta u Sarajevu, i počela je 24. maja u suradnji sa FEB dd Sarajevo.

Polaznici će raditi na programu e-računovodstvo koji distribuira Billans doo Sarajevo, što podrazumijeva da će svaki polaznik, pored redovnih časova, moći praktično koristiti računovodstveni softver i vježbati od kuće ili sa bilo kog drugog mjesta.

Želimo da polaznicima knjigovodstvo i računovodstvo, za koje se „veže“ mit dosadnih poslova, prikažemo u jednom modernijem i kreativnijem okruženju. Nadamo da u tome i uspijevamo.

Fotografije sa teoretskog dijela ovog drugog ciklusa možete pogledati ovdje.

[cincopa AANAT46_wFXc]

O autoru - Sanela

Sanela
Diplomirani ekonomista sa zvanjem certificiranog računovođe i ovlaštenog revizora; Redovan predavač na edukacijama Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora, po programu Saveza računovođa, revizora i finansijskih djelatnika FBiH; Predavala i bila trener na projektima: SEED BiH – Finansijska analiza maloprodajnih objekata KLAS doo Sarajevo, UNDP BiH – Program SUTRA II, BH Telecom, Direkcija Zenica – Uvođenje sistema PDV-a, SERDA i LESPnet – Trening „Uspješno vođenje finansija preduzeća“, LESPnet – Benchmarking advisor, GIZ Sarajevo – Obuka za administrativno-finansijskog asistenta u okviru Projekta podrška obrazovanju odraslih; Član Udruženja poslovnih savjetnika LESPnet BiH;

Šta vi mislite?

Vaša email adresa neće biti objavljena.Neophodna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Prebaci na vrh